发文
  • 新手指引 登录 注册
  • APP

【香港】九龙东cbd2*HIE

951 10
香港九龙东CBD2Holiday Inn Express#
旧年8年去既,记得预订都要650++
恰逢社会事情,如果唔系去亲戚度饮酒都唔会去既哈哈。
呢间酒店既位置就系喺观塘地铁站附近,临近APM都算几方便。
size问题:香港地都系甘细既emmm其实呢间,系甘既价位。我觉得算唔错啦。
对住快捷酒店,干净、企理、公共环境唔复杂,就okla。然后呢间算系新酒店,所以设施方面都几新。因为当时去到香港都full plan所以冇乜点发掘酒店有冇其他设施,就纯粹住左一晚咯,总体而言,系香港就翻个CP值都算okay噶啦。

鲜花 (2朵) 鲜花榜
L’innommable2020-3-30 11:22
送了1朵鲜花:  Life is better when shared!
苹果树下2020-3-30 10:07
送了1朵鲜花:  Life is better when shared!
上一篇:  下一篇: 

关注本版大神,阅读更多精彩好文

10 个评论

柏林爱分  终钻会员  2020-3-30 09:07:27  | 显示全部楼层
不错
Ngtakdim  金卡会员   楼主| 2020-3-30 09:31:06  | 显示全部楼层
柏林爱分 发表于 2020-3-30 09:07
不错
哈哈能看得懂粤语嘛
yuhao13456  终钻会员  2020-3-30 10:18:20  | 显示全部楼层
这家离kuantung站很近,很方便,atm也是不错的去处。酒店还有空中Garden,还能看到Victoria Bay.
Ngtakdim  金卡会员   楼主| 2020-3-30 10:51:36  | 显示全部楼层
yuhao13456 发表于 2020-3-30 10:18
这家离kuantung站很近,很方便,atm也是不错的去处。酒店还有空中Garden,还能看到Victoria Bay.
是的,因此还算方便
bsky  黑钻会员  2020-3-30 11:07:07  | 显示全部楼层
L’innommable  蓝钻会员  2020-3-30 11:22:45  | 显示全部楼层
可以 这很广东哈哈哈 给吴先生送花
逸世凌虚  终钻会员  2020-3-30 13:04:27  | 显示全部楼层
感谢分享!
当红小生    匿名飞客  发表于 1970-1-1 08:00:00
post_deleted
Ngtakdim  金卡会员   楼主| 2020-3-30 18:12:32  | 显示全部楼层
Niklausfu 发表于 2020-3-30 11:22
可以 这很广东哈哈哈 给吴先生送花
哈哈哈哈哈哈,你睇得明